Jövő nyárra jelentették be a Sinister 2-t

A Deadline szerint a Focus Features kitűzte 2015. augusztus 21-ére a Sinister 2 premierdátumát. Ezen a napon kerül mozikba a Warner Bros. drámája, a Me Before You is.

Jövő nyárra jelentették be a Sinister 2-t

Ahogyan azt áprilisban hallottuk, Ciaran Foy, a Citadel című indie thriller direktora veszi gondozásba a folytatást. Foy a rendezést a Sinister társírói, Scott Derrickson és C. Robert Cargill forgatókönyvéből hajthatja végre. Az első részt Scott Derrickson vezényelte le, ami $87 millió dollárt jövedelmezett világszinten, a büdzséje pedig mindössze $3 milliót kóstált.

Ethan Hawke alakította a Sinister főszereplőjét, ám arról nincs hír, hogy ki, vagy kik térnek vissza az eredeti filmből. Scott Derrickson viszont továbbra is jelen lesz producerként Jason Blummal egyetemben.

A forgatás részleteit nem ismerjük, de már csupán 13 hónapjuk maradt ahhoz, hogy elkészüljön a film, úgyhogy az elkövetkezendő hetekben biztosan hallunk még erről a horror folytatásról.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .