Jövő márciusban érkezik itthon a szexbombákkal teli Stretch

Jessica Alba is csatlakozott a Stretch (Stretch, hazai bemutató: 2014. március 20.) című akcióvígjáték sztárcsapatához, így már két szexbomba dobja föl a filmet, ugyanis az egykori fehérneműmodellt, Brooklyn Deckert korábban leigazolták. Jessica évek óta előkelő helyen szerepel a legszexibb sztárok listáján, és idén már második alkalommal győzött abban a felmérésben, ahol arról faggatták a férfiakat, kivel csalnák meg a nejüket a legszívesebben. Brooklyn sem panaszkodhat, az utóbbi években több férfimagazin szavazásán ő bizonyult a favoritnak. Ezek után már csak azt lenne jó tudni, milyen szerepet kapott a két bombázó a filmben, ez ugyanis egyelőre hétpecsétes titok.

Jövő márciusban érkezik itthon a szexbombákkal teli Stretch

Annyit viszont már elárultak az alkotók, hogy a történet hőse egy limuzinsofőr (Patrick Wilson - Sejtcserés támadás), akit egy éjszakára felfogad egy milliárdos (Chris Pine - Sötétségben - Star Trek). Az utasnak egyre furcsább kérései vannak, és csakhamar mindketten nyakig ülnek a pácban. A sztárcsapatot David Hasselhoff és Ray Liotta is erősíti.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    messze a film, ha 2104-ben érkezik. :D (biztosan nem direkt írtad így, tudom)

  2. Igen, ez egy korán elkezdett projekt, hogy biztos időben elkészüljön. :P Thx btw!