Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3 magyar előzetes

Rögtön egy kérdéssel nyitnék: kell ez nekünk? Április 14-én Jean Reno és Christian Clavier középkori párosa, Godefroy lovag és segédje, Jacques-Foches visszatérnek! A várva-várt folytatásban, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3 - A forradalomban az időutazó duó a vérzivataros francia forradalom kellős közepén találja magát. Poénokból és félreértett helyzetekből ezúttal sem lesz hiány!

Ki ne emlékezne a középkorból a jelenbe tévedt, bátor Godefroy lovagra és segédjére, a minden lében kanál Jacques-Fochesra, akik 1993-ban az egész világot meghódították csetlés-botlásaikkal? Az 1998-ban elkészült Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2 - Az időalagút után tizennyolc évvel végre itt a várva-várt folytatás, amely pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt: 1794-ben, a vérzivataros francia forradalom kellős közepén.

A fess Godefroy de Montmirail herceg (Jean Reno) és hű fegyverhordozója, Jacques-Foches, a bolondos (Christian Clavier), alighogy megérkeznek a 18. századi Franciaországba, máris Jacques-Foches egy újabb leszármazottjába, Jacques Focheauxba botlanak, aki nem elég, hogy Napóleon Bonaparte tanácsadója, hanem közvádló is egyben. Rögtön guillotine alá is akarja küldeni hőseinket és Godefroy arisztokrata utódait is, akik felettébb arrogáns viselkedésükkel húzták ki a jakobinus diktatúra híveinél a gyufát. Godefroyt azonban nem olyan fából faragták, hogy csak úgy magára hagyja földijeit a bajban…

Magyar bemutató:

LV_B1_online

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .