Jótékonysági felajánlás Paul Walker emlékére

Jótékonysági felajánlás Paul Walker emlékére A Halálos iramban 6 című akciófilm DVD-, Blu-Ray- és digitális kiadásai bevételeinek egy részét Paul Walker alapítványának utalja át a Universal Pictures. A színész szombaton vesztette életét autóbalesetben. Walker a 2010. januári haiti földrengés után hozta létre Reach Out WorldWide nevű nonprofit alapítványát, mert azt tapasztalta, hogy a tömegkatasztrófát követően nem volt elegendő szakember és technikai eszköz az áldozatok mentésére. Az alapítvány olyan szakember-hálózatot szervezett, amely gyorsan mozgósítható rendkívüli helyzetek esetén.

"Paul elhunytával olyan embert veszítettünk el, aki élete jelentős részét mások szolgálatának szentelte. Osztozunk családja, barátai és számtalan rajongója mély fájdalmában - nyilatkozta Donna Langley, a Universal Pictures elnöke. - Megőrizzük Paul emlékét és ápoljuk örökségét többek között azzal is, hogy támogatjuk a Reach Out WorldWide alapítványt."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .