Joss Whedon lépett a Batgirl filmből

A The Hollywood Reporter szomorú hírről számolt be, miszerint Joss Whedon író-rendező otthagyta a Warner Bros. égisze alatt készülő Batgirl filmet.

Úgy tűnik, a Warner/DC párosnak nem igazán akar összejönni ez az univerzumépítés, mert ugyebár Whedon egy stabil pont lett volna. Az író-rendező úgy nyilatkozott, hogy mindenki nagy örömmel fogadta az érkezését, segítőkészek voltak, csak épp nem érzi a Batgirl sztoriját. Tippre nincs az egész projektben annyi, hogy Whedon erre fecsérelje az idejét. Kár érte.

Mivel producerek nélkül árválkodik a projekt, Toby Emmerich, Jon Berg és Geoff Johns, a Warner megbízottjai bábáskodnak a Batgirl fölött... Pohár hideg víz?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Batgirl pedig léphetne a képregények világából. Az olyan karakterek, mint Supergirl és Batgirl totál feleslegesek.

    • ranger

      Nekem speciel hiányoznának. Szerintem szükség van a humorosabb karakterekre is, hogy oldják a feszültséget. Vannak jobb rosszabb pillanataik nekik is, ahogy jobb-rosszabb írók, rajzolók, ötletek váltják egymást több évtizedes történetük során. Amerikában havonta 300-nál több képregény jelenik meg. Januárban Supergirl a 78. Batgirl pedig a 115. helyen volt az eladási listán. Miközben más sorozatok megszűnnek, ők stabilan jelen vannak. Ebből is látszik, hogy vannak akik szeretik eltartják ezeket a címeket. Így szerintem nagyon is van helyük a képregény-világban. Az már más kérdés, hogy Neked személy szerint tetszenek-e. Ahogy az is, hogy milyen filmadaptáció készül belőlük. Én sajnálom, hogy JW lépett a projekt éléről.