Jön a Miles című sci-fi egészestés változata

A Lakeshore Entertainment és az Open Road Films közös erővel készítik el a Miles című sci-fit, amelynek rendezője Oliver Daly lesz.

Jön a Miles című sci-fi egészestés változata

Az alapokat Oliver Daly azonos című rövidfilmje adja, amelynek egészestés változatát egy licitháború keretén belül nyerte meg David S. Goyer produkciós cége, a Phantom Four Films, aki besegít a forgatókönyvírásba Dalynek.

A Miles története egy kaliforniai kisvárosban élő tizennyolc éves fiúról szól, akinek élete örökre megváltozik, amikor kapcsolatba kerül egy élvonalbeli haditechnológiával. Váratlan barátságra talál, amikor rábukkan M.A.X.-re, egy fejlett robotszökevény prototípusára, azonban egy nagy hajtóvadászat célpontjává válik, mely rá és szeretteire is veszélyt jelent.

Gary Lucchesi, David S. Goyer és Kevin Turen is producerként áll a Miles mögé. A szereplőválogatás már zajlik, a forgatást pedig a tervek szerint nyár végén kezdik, hogy 2017-ben bemutathassák filmet. Most pedig nézzük az eredeti rövidfilmet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ez alapján a videó alapján én egy fillért sem adtam volna a történetre. Volt benne csajozás, motorozás, aztán megint egy kis csajozás, utána motorozás és szar zene.