Jon Favreau Mágikus királysága

98447551TT101_Iron_Man_2_Wo

A Vasember 2 (Iron Man 2) és a Cowboyok és űrlények (Cowboys and Aliens) rendezője, Jon Favreau következő filmje egy kicsit más műfajú lesz, mint a képregények, ugyanis a Deadline információi szerint a Disney tárgyal vele, hogy vezényelje le a Magic Kingdom-ot.

Szeptemberben lehetett utoljára hallani a filmről, amikor a Disney elkezdett tárgyalni a Battlestar Galactica kreátorával, Ronald D. Moore-ral a szkriptről. Amennyiben Favreau elfogadja a felkérést, más írókat kérnek fel a forgatókönyv papírra vetésére.

Azonban nem úgy tűnik, hogy ez lesz Favreau következő projektje, ha megnézzük, hogy milyen ütemben gyártja a képregény-filmeket. Amennyiben sikerül megegyeznie a Disneyvel, a Magic Kingdomhoz mindaddig nem lát hozzá, míg be nem fejezte a Cowboyok és űrlények utómunkáit, illetve amíg készre nem gyúrja Vasember 3-at.

Egyelőre még nem világos, mikor látnak hozzá a Magic Kingdom előkészületeihez, bár lehet, hogy szükség lesz még jó néhány évre, hogy készen álljon a projekt a forgatásra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .