Jön az új Wes Anderson-film!

A forgatás befejeződött, szétszéledt az elmúlt évtized legerősebb színészválogatottja. Wes Anderson filmrendező, a Holdfény királyság után ismét bolondosan komoly vígjátékot rendezett, és ismét nagyszerű színészek mondtak igent a hívására. A Grand Budapest Hotelben a főszerepet Ralph Fiennes játssza, partnere pedig nagyjából egész Hollywood: Bill Murray, Tilda Swinton, Jude Law, Jason Schwartzman, Edward Norton, Owen Wilson, Adrien Brody, Harvey Keitel, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Saoirse Ronan, Tom Wilkinson, Mathieu Amalric és F. Murray Abraham.

Jön az új Wes Anderson-film!

A történet a két világháború között játszódik, főhőse egy elegáns szálloda portása valamint az ő tanítványa, közös kalandjuk középpontjában pedig egy nagyon nagy értékű reneszánsz festmény áll, melyet elraboltak, és vissza kell szerezni. A párhuzamos szálakon futó történetet Berlinben forgatták (bár átmenetileg úgy volt, a stáb Budapestre jön dolgozni), és nemrégiben fejezték be a munkát. A forgalmazó, a legtöbb Anderson-film utóéletét gondozó Fox Searchlight az ígéri, idén karácsonykor vagy a jövő év elején már meg is láthatjuk, hogyan fér egyetlen történetbe ennyi fantasztikus színész.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .