John August az Éjsötét árnyék fel nem használt forgatókönyvéről fecsegett

John August kotyogott az Éjsötét árnyék fel nem használt forgatókönyvétől

John August forgatókönyvíró most először beszélt az Éjsötét árnyék forgatókönyvéről, melyet végül nem használtak fel. August írta a film forgatókönyvének első vázlatait, még mielőtt Seth Grahame Smithre bízták volna a feladatot. "Ez még bőven a Twilight előtt volt, de a True Bloodot is megelőzte", nyilatkozta August a ShockTilYouDropnak.

"Azt mondták, 'Csináljunk egy nagy gótikus, vámpír drámát.' Én papírra vetettem, és írtam egy Keresztapa-szerű sagát a Collins családról és Barnabas állt mindennek a középpontjában… de ennek ellenére nem volt bonyolult."

Végül arra hivatkoztak, hogy késnek a munkálatokkal és jelenleg meglehetősen elterjedtek a vámpíros filmek, így más irányba kell elvinniük az egészet, amiből August az alábbi következtetést vonta le: "Úgy vélem, ez az egyik legjobb szkript, amit valaha írtam. De abszolút megértem, miért nem az én verzióm alapján készítették el a filmet, inkább megcsinálták a saját elképzelésük szerint."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .