Jesse Eisenberg pantomimszínésznek áll

Jesse Eisenberg aláírt a francia pantomimművész, Marcel Marceau szerepére, akit a Resistance című készülőfélben lévő alkotásban kelt majd életre - írja a Variety.

A filmet Jonathan Jakubowicz (Hands of Stone) fogja írni és rendezni, a történet pedig Marceau azon korszakát mutatja be, amikor a II. világháborúban a náci megszállás idején a francia ellenállást erősítette.

Marceau és családja 16 éves korában a II. világháború elején Limogesbe menekült. Apja az Auschwitzi fogolytáborban raboskodott és ott is halt meg. Marceau-nak az édesanyja mutatott Charlie Chaplin filmeket még fiatalkorában, és később arra használta a némajátékot, hogy zsidó gyerekek megmentésében segédkezzen. Ezzel a módszerrel szöktettek meg embereket Svájcba.

A Resistance munkálatait jelen tervek szerint 2018 év elején kezdik, producerként pedig Claudie Jakubowicz és Carlos Garcia de Paredes felügyelik a munkálatokat, akik a Hands of Stone-nak köszönhetően már dolgoztak együtt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .