Jennifer Lopez összejön a Parajelenséges szomszédfiúval

Jennifer Lopez összejön a Parajelenséges szomszédfiúval

A Parajelenségek franchise producere, Jasom Blum ismét pályára lép, hogy tető alá hozza legújabb alacsony költségvetésű thrillerjét, a The Boy Next Doort, amelynek főszereplőjét Jennifer Lopez fogja alakítani - írja a Variety.

Lopez egy nemrégiben elvált anyukát fog alakítani a filmben, aki összejön a frissen szomszédjába költözött tinédzserfiúval. Ám amikor fia is összebarátkozik a fiúval, a dolgok rosszabbra fordulnak, és az anya megpróbál hirtelen véget vetni kapcsolatuknak. Csakhogy ez nem mindenkinek tetszik…

A xXx és a Halálos iramban rendezőjével, Rob Cohennel tárgyalnak, hogy rendezze meg a filmet Barbara Curry forgatókönyvéből. Jason Blum producerként lesz jelen, hiszen szerződés köti a Universal Pictureshöz, a film forgalmazójához.

A forgatás még idén ősszel kezdődik, mielőtt Jennifer Lopeznek januárban indul az American Idol, ahol zsűritag. A The Boy Next Door költségvetése meglehetősen alacsony lesz, mindössze $3-4 millió közötti összeget szánnak az elkészítésére, ugyanis Blum legújabb produkciója, A bűn éjszakája is kevés pénzből készült, és hatalmas sikert aratott a kasszáknál. Következő projektje az Insidious Chapter 2 is hamarosan mozikba kerül, amelytől szintén sok zöld hasút várnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Anonymous

    Az nagy hátrány nálam ha szerepel benne, ha meg főszereplő, az még rosszabb is.