Jennifer Lawrence az üvegkastélyban

Jennifer Lawrence az üvegkastélyban

A Deadline adta hírül, hogy Jennifer Lawrence Az éhezők viadala után újra egy Lionsgate által készítendő adaptációban, a The Glass Castle-ben fog főszerepet játszani.

Jeannette Walls bulvárújságíró emlékiratai adják az alapokat, amely 2005-ben jelent meg, és a New York Time bestseller listáján szerepelt 250 héten keresztül, ezzel rekordot állítva fel. A könyv az író gyermekkorán keresztül, "diszfunkcionális, de élénk" családját mutatja be.

Marti Noxon (Frászkarika, A negyedik) veti majd papírra a forgatókönyvet a feljebb említett emlékiratok alapján, Gil Netter pedig producerként lesz jelen.

A forgatás napja nem ismert, de vélhetőleg jó darabig nem hallat magáról a projekt, ha ránézünk Jennifer Lawrence naptárára. Következő projektje mindenképpen a Futótűz (Catching Fire) lesz, melyet évvégétől kezdenek forgatni, aztán pedig az X-Men - Az elsők 2 (X-Men: First Class 2) kerül sorra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .