Jeff Briges nem adakozik

Jeff Briges nem adakozik[3]A Variety hírei szerint Jeff Briges nem csak a főszereplője, hanem a producere is lesz a Lois Lowry regénye nyomán készülő The Giver című adaptációnak.

A színész-producer korábban már megpróbálta összehozni az adaptációt Nikki Silver producerrel, még mielőtt a Warner Bros. megszerezte volna a jogokat 2007-ben. Nemrégiben Jeff Briges és Nikki Silver újra megkapta a szabad kezet, hogy együtt dolgozzanak a The Giver-ön, ezúttal az On Screen Entertainment égisze alatt. A forgatókönyvet Vadim Perelman (Ház a ködben) fogja adaptálni.

A történet egy olyan utópisztikus társadalomban játszódik, ahol az emberi történelem minden egyes emlékét törölték. Egy fiatal fiúnak az a küldetése, hogy ő legyen a közösség Adakozója, akinek feladata, hogy viseli saját közössége múltbéli élményeit, érzéseit, és ha eljön az idő, felhasználja azokat. A 12 éves fiút szárnyai alá veszi a város idős Adója, amikor elkezdi érdekelni az új életmód. Jeff Briges saját apját, Lloyd Brigest képzelte el erre a szerepre, de úgy érzi, hogy most, 61 éves korában már is alkalmas a szerepre.

Egyelőre még nem tudják, mikortól indulhatnak meg a The Giver munkálatait. Jeff Briges és Nikki Silver 2006-ban már közel állt hozzá, hogy elkészítsék a projektet a Fox Searchlight számára, melyet Vadim Perelmant írt és rendezet volna.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .