Itt vagy, megérkeztél!

Először is, szeretném megköszönni mindenkinek a türelmét, hiszen a statisztikákból világosan kiderül, hogy a régi filmnews.hu-t hajtó szerver lassúsága ellenére is töretlenül böngésztétek az oldalt. Sajnos voltak napok, amikor egyszerűen nem jutott erőm arra, hogy bármit is kitegyek.

Itt vagy, megérkeztél

Akik már ezt az oldalt olvassák, már az új szerveren futó filmnews.hu-t látogatják. A költözés rengeteg időt, és energiát felemésztett az elmúlt hetekben, és pont nyáron jött ez is... A lényeg, hogy ez már régóta tervben volt, pár héttel ezelőtt pedig biztossá vált, hogy költöznöm kell a régi helyről. A részletekbe nem mennék bele, de hogy átlássátok, 160.000 képről és 27.000 posztról van szó.

Az elmúlt félévben-évben, de leginkább az utolsó hónapokban nagyon időigényessé vált egy-egy poszt publikálása. Olyan szörnyen lassú volt a régi szerver, hogy egy 100 kb-os kép feltöltése sok esetben perceket vett igénybe... Ettől még egy betárcsázós internet is gyorsabb volt tizenévvel ezelőtt. Ez viszont már a múlt, remélhetőleg a jövő sokkal fényesebben alakul!

Köszönöm, hogy olvastok, immáron lassan hét éve.

Illetve külön köszönet jár Godemnek, aki nélkül a költözés nem jött volna létre! Úgy gondolom, mindkettőnk türelmét próbára tette a költözés, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .