Itt a Szárnyas fejvadász 2049 új előzetese

Warnerék mára ígérték a Szárnyas fejvadász 2049 új előzetesét, amelyet most meg is hoztam nektek. Akcióban ezúttal Harrison Ford mellett Ryan Gosling főként, de feltűnik még Dave Bautista, Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Mackenzie Davis, David Dastmalchain, Lennie James és Edward James Olmos is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. tokesrece

    Kövezetek meg, de nekem az első rész nagyon vontatott volt! Anno nagyon kinlódva néztem végig! Bár a komor/nyomasztó hangulata akkor is bejött! De ez a trailer nagyon adja!!! Látványra plussz fényképezésre már látatlanba is adok egy csillagos ötöst a filmnek! Most felbuzdulva lehet hogy megint újra nézem az elsőt, hátha jobban átérzem a filmet….

    • Egyetértek. Az első rész nekem marha nagy csalódás volt. Alig birtam végignézni. De ez az új a stáb, a fényképezés és a zene miatt érdekel.

  2. Edete

    Szerintem az első minden idők egyik legjobbja, nekem hatalmas kedvencem. A borongós nyomasztó hangulata, és a lassú nyomozás ami a végén átvált idegtépő párbajba… Imádom.

    Egyébként ez az előzetes nem is nagyon tetszett. A zene hozza az előző rész szintjét, de látványra minden túl csillivilli. Az első részben minden teljesen lepusztult rozsdás és rettenetesen ócska volt. Ebben az előzetesben minden steril és modern. Eddig baromira vártam ezt a filmet, most eléggé megcsappant az érdeklődésem.