Indiana Jones újragondolás és Edward Snowden

Űrlordunk, vagyis Chris Pratt neve már többször elhangzott az Indiana Jones újragondolás kapcsán, amelyről legutóbb az hírlett, hogy Steven Spielberg rendezheti. Nos, Spielberg-fronton a helyzet változatlan, viszont Chris Pratt úgy nyilatkozott, hogy nagyon örülne neki, ha ő vehetné át Harrison Ford lasszóját, de szó sincs ilyesmiről. Legalábbis most még.

Indiana Jones újragondolás és Edward Snowden

Tegnap délelőtti hír, hogy nem is akárkivel bővült az Oliver Stone rendezésében készülő Edward Snowden életrajzi film. Nicolas Cage írt alá, aki egy volt amerikai hírszerzési tisztviselőt fog alakítani, bár a további részleteket még homály fedi. Stone és Cage már dolgoztak együtt korábban a World Trade Centeren.

Indiana Jones újragondolás és Edward Snowden_prev

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Sosem értettem, hogy miért kell ilyen friss eseményeket megfilmesiteni. Szerintem Snowden, Jobs, Zuckerberg élete annyira nem érdekes, hogy 2 órás filmeket csináljanak belőlük. Közben rengeteg jó forgatókönyv meg porosodik valahol a polcokon.

    • A Social network kimondottan jó lett, de vannak unalmas alakok, akikről gyakran nem is egy, hanem kettő-három film is készül. De a mondandód végével egyetértek, sok a porosodó forgatókönyv – vagy nem. :D

      • zsocso

        Nekem is tetszett a Social Network, de maga a történet unalmas. Ha nem készül el az a film, akkor sem történt volna nagy baj.