Idén Will Smithszel karácsonyozhatunk a futballpályán

Most, hogy a Mission: Impossible 5 premierjét elnapolták karácsonyról, a Sony Pictures gyorsan le is csapott a napra, és betolta oda a Will Smith főszereplésével készülő NFL-es dráma, a Concussion premierjét.

Idén Will Smithszel karácsonyozhatunk

A projekt nem összekeverendő a tavalyelőtti Sundance-es azonos cíművel. Ebben az igaz történet alapján készülő filmben Will Smith egy orvost alakít, aki rájön, hogy a profi futballjátékosok akár életveszélyes fejsérüléseket is szerezhetnek a pályán. Vajon véletlen, hogy a hír pont most bukkant elő, néhány nappal a Super Bowl előtt? A könyv Dr. Bennet Omalu tanulmányain alapul.

A Concussionnek olyan ellenfelekkel kell majd megküzdenie a kasszáknál, mint a Leonardo DiCaprio főszereplésével készülő The Revenant, a Monster Trucks című családi kalandfilm, vagy az Alvin és a mókusok 4 (Alvin and the Chipmunks 4). Ha már szóba került, akkor írom, hogy a The Revenant miatt egyre inkább aggódom, hiszen a Birdman rendezője készíti, pedig remek lenne az alaptörténet, de még nem temetem a filmet.

Visszatérve a Concussionre, a filmet Peter Landesman rendezi saját forgatókönyvéből, amelynek alapjait a "Game Brain" című GQ-s cikk adja, melyet Jeanne Marie Laskas vetett webre.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .