Idegpálya (Nerve) szinkronizált előzetes

Beparkolt a Dave Franco és Emma Roberts főszereplésével készült Idegpálya (Nerve) című thriller szinkronizált előzetese, ám egyelőre a pontos hazai premier napja nem ismert, viszont azt tudjuk, hogy a tervek szerint szeptemberben érkezik.

A Jeanne Ryan regényéből készült Idegpálya című izgalmas, adrenalintól fűtött thrillerben egy ’mindent vagy semmit’ elvén alapuló élő online közösségi játék vakmerő résztvevőit követhetik nyomon a nézők. A játékosok a merész feladatok teljesítésekor a legvadabb vágyaikat élhetik ki és a legmélyebb félelmeikkel néznek szembe. Minél nagyobb a kockázat annál nagyobb a nyeremény. De vajon a népszerűség, a hírnév okozta mámor, és a hatalmas pénznyeremény mennyire homályosítja el a játékosok ítélőképességét? Az Idegpálya főszerepeiben a Szemfényvesztők-széria népszerű színészét, Dave Francót, és Julia Roberts tehetséges unokahúgát, Emma Robertset láthatjuk. Vee anyukájának szerepében az Oscar-jelölt Juliette Lewis is feltűnik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .