I Kill Giants adaptáció a Pixel producerétől

A Heat Vision Blog értesülései szerint a Treehouse Pictures finanszírozásában és produceri felügyelete alatt kerül nagyvászonra az I Kill Giants adaptáció.

I Kill Giants adaptáció a Pixel producerétől

Anders Walter vállalta a rendezést, Chris Columbus pedig producerként áll a projekt mögé, amelynek alapjait Joe Kell és J.M. Ken Niimura azonos című képregénye szolgáltatja. A Young Adult Library Services Association szerint ez volt 2010 képregénye, és máshol is nagy népszerűségnek örvendett.

A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki problémás élete elől egy fantáziavilágba menekül, ahol jóval nagyobb erővel bír, mint a valóéletben. Anders Walter ezzel a filmmel debütál a rendezők körében, aki nemrégiben a Heliummal megnyerte a Legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. Kérdés, hogy mire viszi egy egészestés filmmel…

Joe Kelly adaptálja forgatókönyvvé az I Kill Giants-et. A forgatást évvége felé kezdik, a szereplőválogatás pedig már folyamatban van. A világszintű eladási jogokat az XYZ Films kezeli.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .