Hugh Jackman mellékszerepe írt alá

A The Hollywood Reporter szerint Hugh Jackman aláírt a 20th Century Fox égisze alatt készülő adaptáció, a The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian egyik mellékszerepére.

hugh-jackman-mellekszerepe-irt-ala

Sherman Alexie (Füstjelek) azonos című önéletrajzi bestsellere adja az alapokat, amelynek középpontjában egy törekvő tizenéves karikaturista áll, aki elhagyja a rezervátum iskoláját, és megpróbál beilleszkedni egy normális gimi közösségébe…

Alexie saját kezűleg adaptálja forgatókönyvvé regényét, producerként pedig Wyck Godfrey és Isaac Klausner lesznek jelen. Jackman a Fox további két filmjében lesz látható hamarosan, egyik a Logan, a másik pedig a The Greatest Showman, amelynek forgatása jelenleg is zajlik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Szeretem Jackmant, de az X-MEN filmeken kivül mostanában nem sok jó szerepben láttam. Utoljára a Fogságban volt egy tényleg jó film tőle. A Pan és a Chappie szörnyü volt, az Eddie a sas felejthető, a Nyomorultak számomra nézhetetlen.

      • Az Eddie nem rossz. Jackman is jó benne. De számomra egy egyszer nézős, felejthető film. Sport témában voltak már sokkal jobbak.