Hugh Jackman a világ legnagyobb showmanje

Hugh Jackman a világ legnagyobb showmanje

A Variety szerint a 20th Century Fox megegyezett Michael Graceyvel, hogy rendezze meg a The Greatest Showman on Earth című musicalt. Legutoljára több mint két éve lehetett hallani a projektről, amikor Hugh Jackman leszerződött a főszerepre, akitől elképzelni sem tudnék ideálisabb színészt a feladatra!

A musical középpontjában P.T. Barnum (Hugh Jackman) áll, aki leginkább a bonyolult átveréseiről ismert, mielőtt megalkotott egy nagy cirkuszt. Továbbá megismerhetjük még a filmben a svéd operaénekest, Jenny Lindet is.

Michael Gracey fogja rendezni a The Greatest Showman on Earth-öt Jenny Bricks forgatókönyvéből. A projekt viszont továbbra is a tervezés stádiumában rostokol, mivel Jackmannek ott van a The Wolverine és A nyomorultak (Les Miserables). Valamint ne feledjük, hogy nemrégiben Michael Gracey is elkötelezte magát a Snow and the Seven mellett, melyet majd a Disney égisze alatt dirigál, és nem másról van szó, mint a Hófehérke és a hét törpéről, melyet a 19. századi Kínába helyeztek át.

Jelen pillanatban nem világos, hogy mikor kezdhetik meg a The Greatest Showman on Earth munkálatait.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .