Hogyan rohanj a veszTEDbe magyar feliratos előzetes

Megtudhatjátok, hogyan kapta ezt a szenzációs magyar címet Seth MacFarlane legújabb vígjátékra, sőt, a magyar feliratos előzetes is beparkolt! MacFarlane (Ted) a rendezője, producere, társszerzője ennek az új vígjátéknak, valamint ő alakítja Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert. Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát...

A film további szereplői az Oscar-díjas Charlize Theron, valamint Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman és Neil Patrick Harris. Ami pedig a Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) magyar címét illeti, állítólag a kinti stúdió tűzte ki, hogy valamilyen módon foglalják bele a Tedet a magyar címbe. Gratula. Amúgy jó lett, csak emígy nem.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .