Hétvégi USA bevételi adatok - 2017.08.14.

Reggel nem sikerült időben felkelnem, úgyhogy most pótolnám a hétvégi amerikai bevételekről szóló szokásos jelentést. A dobogó legfelső fokára az Annabelle 2 - A teremtés jutott fel a maga kis harmincöt milliójával, és mivel a film $15 millióból forgott, a Warnernél tegnap biztos pukkantottak egy-két pezsgőt, főleg, hogy a folytatás nemzetközi fronton is szépen teljesített, és akkor még hallgattam az R-es korhatár besorolásról, ami megkoronázza az egészet. A második helyet a Dunkirk őrzi, ami kifejezetten masszívan tartja magát a negyedik hetében. Nem vágom, hogy miért, néha adnak magyar alcímet, néha meg nem. A harmadik helyre A mogyoró-meló 2 futott be, viszont ezt a folytatást nem kellett volna erőltetni. A büdzséje $40 millióra rúg, remélem nem folytatják tovább. A setét torony 59%-os zuhanással a negyedik helyre szorult vissza, ami lehetne rosszabb is, ezt pedig egy másik ritka igényes alkotás, Az Emoji-film követ. Komolyan elmegy a kedvem az egésztől ilyen címek láttán. Utána szorossá válik a mezőny a Girls Trip számainak hála, amelyet a legújabb Pókember film követ, és mielőtt írnám a The Glass Castle című újdonságot, a Kidnap ékelődött be. Arról viszont nincs hír, hogy Brie Larson legújabbja mennyiből forgott, de hiába a kevés (1461) vászon, nyithatott volna izmosabban. A költségvetést súlyosan titkolják... vajon miért? Végül az utolsó helyén a harmadik hete vászonra került Atomszőke foglalja el méltó helyét.

A limitált premierek közül az Ingrid Goes Westet nem hagynám szó nélkül, hiszen remek bevétel a $141,216 dollár három helyszínen, de a Jólét négytermes $137,625 dollárja sem elhanyagolható.

  1. $35M - $72,1M - Annabelle: Creation (Annabelle 2 - A teremtés)
  2. $11,4M - $364,2M - Dunkirk
  3. $8,9M - $8,9M - The Nut Job 2: Nutty by Nature (A mogyoró-meló 2)
  4. $7,9M - $53,6M - The Dark Tower (A setét torony)
  5. $6,6M - $97,2M - The Emoji Movie (Az Emoji-film)
  6. $6,5M - $105,6M - Girls Trip
  7. $6,1M - $702,1M - Spider-Man: Homecoming (Pókember - Hazatérés)
  8. $5,2M - $19,4M - Kidnap
  9. $4,9M - $4,9M - The Glass Castle
  10. $4,6M - $61,6M - Atomic Blonde (Atomszőke)

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .