Hétvégi USA bevételi adatok – 2015.09.06.

Hoppá! A War Room mindössze 17,6%-ot esett előző hetéhez képest, de a Straight Outta Compton 32,6%-a is gyönyörű. A harmadik helyre futott be az A Walk in the Woods, melynek számai különösen jók, hiszen R-es korhatár besorolás mellett ment, és csak 1960 vásznon adták. Ezzel szemben a Transporter: A szállító - Örökség (The Transporter Refueled) 3434 vásznat kapott, ahol szintén nem rossz ez a $7,1 millió - megmondom őszintén nagyobb bukást vártam tőle, de Ethan Hunt egy hajszálnyival még így is beelőzte. Ami pedig a büdzséket illeti, Nick Nolte filmje $8 millióba került, míg az új szállító tankjába $22 milliót locsoltak. A No Escape a hatodik helyet szerezte meg, és mintha Az U.N.C.L.E. embere is "szárnyra kapott volna", merthogy alig hozott kevesebbet, mint előző héten. A nyolcadik helyet egy mexikói animációs film, az Un Gallo con Muchos Huevos kaparintotta meg, ami nem is hozott rosszul, ha azt vesszük, hogy csak 395 termet kapott. Listás még a Sinister 2, és az Agymanók ismét beverekedte magát a legjobbak közé, amihez nagyban hozzájárul a plusz 2204 terem.

Ezúttal limitált premierből egy sem jutott odaát. Pangunk?

  1. $9,4M - $24,7M – War Room
  2. $8,9M - $165,9M – Straight Outta Compton
  3. $8,4M - $10,5M – A Walk in the Woods
  4. $7,2M - $509,1M – Mission: Impossible - Rogue Nation (Mission: Impossible - Titkos nemzet)
  5. $7,1M - $17,1M – The Transporter Refueled (Transporter: A szállító - Örökség)
  6. $5,5M - $18,5M – No Escape
  7. $3,5M - $85,4M – The Man From U.N.C.L.E. (Az U.N.C.L.E. embere)
  8. $3,4M - $3,4M – Un Gallo con Muchos Huevos
  9. $3,4M - $23,7M – Sinister 2 (Sinister 2 - Az átkozott ház)
  10. $3,1M - $734,4M – Inside Out (Agymanók)

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Transporter, Hitman, F4 bukott. Mind a három film arra épült, hogy forgasd ki az alapanyagot, castingolj rosszul, a birka nép úgyis megnézi. Ezzel szemben bukott mind. Remélem valamennyire tanultak ebből a stúdiók. Ha most mutatnák be a női Ghostbusterst az is ugyanigy járna.

    • godach

      Olyan mintha valami lázadó korszakot élnének a stúdiók. Már csak azért is megmutatják, és nem hallgatnak a szóra. Ezután sem arra fognak, csak a pénztárcára.

      • zsocso

        Hát akkor hasonló sorsot kivánok a filmjeiknek. Rájöhetnének már, hogy ha például egy Hitman filmet csinálnak, akkor az elsősorban a játék rajongóinak szól. Ha viszont teljesen eltérnek a játék hangulatától és lebutitják egy B akciófilmmé, akkor a bukás boritékolható.