Hétvégi USA bevételi adatok – 2013.08.11.

  1. $30,4M - $41,3M – Elysium - Zárt világ (Elysium)
  2. $26,6M - $38M – We're the Millers (Családi üzelmek)
  3. $22,5M - $22,5M – Planes (Repcsik)
  4. $14,6M - $33,2M – Percy Jackson: Sea of Monsters (Percy Jackson - Szörnyek tengere)
  5. $11,1M - $48,5M – 2 Guns (2 kaliber)
  6. $9,5M - $156,6M – The Smurfs (Hupikék törpikék 2)
  7. $8M - $306,7M – The Wolverine (Farkas)
  8. $6,7M - $168M – The Conjuring
  9. $5,8M - $745,8M – Despicable Me 2 (Gru 2)
  10. $3,7M - $154,4M – Grown Ups 2 (Nagyfiúk 2)

Az amcsinak is melegük van? És valószínűleg inkább a vízpartot választották, mint a mozikat, bár nem kevés premierfilm érkezett hozzájuk a hétvégére. Az első helyre az Elysium - Zárt világ (Elysium) küzdötte fel magát, viszont $115 millából készült, ami pedig nem kevés. Második lett a Családi üzelmek (We're the Millers), és komolyan, még Anistonék jártak a legjobban, hiszen mindössze $37 milliót locsoltak a filmbe, ami vissza is jött. A Repcsik (Planes) csak a harmadik helyre landoltak, és ez a verseny $50 millióba került a Disneynek, de nem lett belőle kasszarobbantás. A hétvége másik nagy vesztese még a Percy Jackson - Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters), ami csúnyán elhasalt. Mondjuk, őszintén megmondom, hogy engem sem hoz lázba… viszont $90 millióba került, ami nem lenne rossz, de ilyen számokkal szemben… A 2 kaliber még mindig nem nullszaladós, és a sok új film sem tett jót, így nincs mit csodálkozni az 59%-os zuhanáson. Utána a Hupikék törpikék 2 sorakozik fel, ami hátrébb szorította a The Wolverine-t, de mindkét film jókorát zuhant előző hetéhez képest. Ezt követően a jól álló The Conjuring foglalja el helyét, aztán egy régi harcot, a Gru 2, végül pedig a Nagyfiúk 2 zárja a sort. És ezennel búcsút inthetett a legjobbakat tömörítő listának a Turbó, a RED 2, a Női szervek és még a Tűzgyűrű is.

Limitáltan, 196 terembe vetítették a Chennai Express-t, ami elég brutális számokat hozott, $2,225M sikert össze. A Lovelace is előfordult 118 vásznon, ahol $184,000 dollárt kapart össze. Az In a World 3, míg a Snake and Mongoose 1 teremben ment, ők közel egységes számokat hoztak - előbbi $71,000 dollárt, míg utóbbi $21,000-ret.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. Anonymous

    Nyitóhétvégén visszahozta a gyártási költség felét a Planes :(
    Csak nehogy ennek is legyen folytatása.

  2. Tisztán megmutatkozik, hogy egy Verdák 2 után nem kellett volna ilyenekkel játszani. FŐLEG… hogy először egyenesen DVD-re/BD-re készült volna!

  3. Anonymous

    Igen, nem nyitott valami jól, de én mégis sajnálok tőle minden egyes jegyet, amit váltottak rá, ugyanez van a The Smurfs 2-nél is, ami pedig már zsebbe termel bőven.

  4. Anonymous

    Nagyon örülök az Elysiumnak, reméljük még be fog lendülni. Percyt meg sajnálni tudom, mert az elsőn jól szórakoztam. Kétlem, hogy a színvonal lejebb esett volna. A Planes és a verdák világáról inkább nem akarok beszélni a kicsiknek tetszik és sajnos a Disney csinálja a folytatást.

  5. Anonymous

    Elysium nem nyitott jól… sajnos, de én biztos jegyet váltok rá jövőhéten.
    Percy bukdácsolásának örülök, mert az első rész is nívótlan és infantilis volt, a 2. bár picit jobbnak tűnik, de nem elég a megváltáshoz.
    A Nagyfiúk 2 pedig nagy aranymálna esélyes, mégis zsebbe termel egy ideje.

  6. Névtelen 14:52
    Innen azért már nehéz, inkább a nemzetközi számok dobhatják meg a bevételét. Igen, csak régen a Disney olyan animációs filmeket csinált, amik a felnőtteket is lekötötték. Értem én, hogy ez ma már nem fő szempont, de akkor is…

    Névtelen 15:23
    Percy nem volt rossz, de nem mennék ki érte az ajtón újra. :D Nagyfiúk 2… nem is tudom… tényleg.