Hétvégi USA bevételi adatok – 2012.01.15.

  1. $24,1M - $24,1M – Contraband (Csempészek)
  2. $18,5M - $395,8M – Beauty and the Beast 3D (A szépség és a szörnyeteg 3D)
  3. $11,5M - $506,8M – Mission: Impossible - Ghost Protocol (Mission: Impossible - Fantom protokoll)
  4. $11,4M - $11,4M – Joyful Noise
  5. $8,4M - $347,2M – Sherlock Holmes – A Game of Shadows (Sherlock Holmes 2 – Árnyjáték)
  6. $7,9M - $46,3M – The Devil Inside (Az ördög benned)
  7. $6,8M - $137,7M – The Girl with the Dragon Tattoo (A tetovált lány)
  8. $5,8M - $271,6M – Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (Alvin és a mókusok 3)
  9. $5,6M - $83,1M – War Horse (Hadak útján)
  10. $5,4M - $17M – The Iron Lady (A Vaslady)

Mark Wahlberg neve elég volt, hogy tóduljon a nép a Csempészek (Contraband) című R-es thrillerjére, amely egész korrektül nyitott, főleg, hogy $25 millióból készült. Második helyre futott be A szépség és a szörnyeteg 3D (Beauty and the Beast 3D), amit 3D-ben újra bemutattak, és erre is özönlöttek az amcsik. Harmadik a M:I4, amely több mint 40%-ot zuhant előző hetéhez képest, és csak ezután, a negyedik helyre jött be a hétvége harmadik újdonsága, a Joyful Noise, viszont kétlem, hogy a Warner boldog, hiszen ettől azért biztosan többet elköltöttek Queen Latifah dramedyjére. A második Sherlock Holmes-film is normál értéket esett előző hetéhez képest, de Az ördög benned már nem mondhatja el ugyanezt magáról, bár az ő számaiért már a nyitóhétvégéje után fölösleges volt aggódni, plusz ez még mindig nagyon szép szám egy R-es horrortól. A tetovált lányt még mindig elég érdekesnek tartják hazájában, és csütörtöktől végre hozzánk is érkezik, az Alvin és a mókusok 3 követi David Fincher filmjét, amire még mindig túl sokan váltanak jegyet. Kilencedik a Hadak útján, és végül A Vaslady jött fel a tízedik helyre, amit valószínűleg a plusz 797 teremnek köszönhet, meg persze azért csak érdeklődnek is iránta.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Anonymous

    Mikor nézed meg a Táncoló Talpakat?
    Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem értékelik eléggé azt a filmet, az Alvin meg hozzá képest kaszál, röhejes és felháborító!

    • Nagyon nem tudom egyelőre. Valami kis moziban sort kéne rá keríteni. A 3D semmiképpen nem játszik. És ja, én is ezen vagyok kiakadva, hogy egy csipogó szar hogy tarol :(

    • Anonymous

      A legjobb: kedvezményes nap egy nagy moziban :P