A Han Solo film lehetséges női főszereplői

A Walt Disney és a LucasFilm erősen készülnek a második Star Wars spinoffra, a Han Solo filmre. A legújabb hírek szerint a női főszerepre esélyes három színésznő, ők pedig nem mások, mint Zoe Kravitz, Naomi Scott és Tessa Thompson.

a-han-solo-film-lehetseges-noi-foszereploi

Nyilván arról hülyék lettek volna beszélni, hogy milyen karaktert szánnak nekik, viszont állítólag Donald Glover a legesélyesebb Lando Calrissian szerepére, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. A film forgatókönyve már elkészült Lawrence Kasdan tollából, a címszereplőt pedig Alden Ehrenreich kelti majd életre. Ha minden a tervek szerint alakul, 2018. május 25-én nézhetjük a végeredményt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Abszolút nem érdekel engem ez a film. Nincs Han Solo Ford nélkül vagy Rambo Stallone nélkül.

  2. Edete

    Én várom. Ha jó a forgatókönyv, akkor simán élvezni fogom. Csak legyen eredetibb mint a 7. rész volt

    • Én alapból semmi értelmét nem látom a prequel-eknek. Hiszen már tudjuk mi lesz a karakter vége. Egyetlen oka van annak, hogy előzmény filmeket csinálnak. Még pedig az, hogy újra berángathassák az ismert karaktereket és ezzel adják el a filmet. Miért készül a Rogue One? Nem találtak jobb történetet? Azért, hogy újra berakhassák Darth Vadert a filmbe. Gondolom a többi előzményben is feltünik majd Boba Fett, Jabba, Yoda stb.

      • Edete

        Pont ezért jó. Szívesebben beülök megnézni egy Yoda előzményfilmet mint pár teljesen ismeretlen karakterrel telezsúfolt filmet. Miért? Nehéz kérdés…. talán nosztalgia. Mindenesetre manapság rengeteg gagyi film készül, így ha a története rendeben van, engem egyáltalán nem zavar ha prequel.

      • Valószínű, hogy ezeket a karaktereket akarják “megfrissíteni”.

  3. Én inkább annak örülnék ha kitalálnának hasonlóan jó karaktereket, mint Yoda, Darth Maul, Han Solo stb.