Hamarosan kezdődő filmforgatások

A My Entertainment World összegyűjtötte, hogy mely 2017-ben, vagy utána érkező filmek forgatása kezdődik hamarosan. Az első a sorban a Wolverine 3, amelynek munkálatait április 25-én kezdik New Orleansban és Új-Mexikóban. Hugh Jackman mellett Patrick Stewart is visszatér, a rendező pedig James Mangold lesz. Premier 2017. március 3-án.

Wolverine 3 forgatás

A következő film egy nagy üdvöske, az Avatar 2, ami áprilistól forog Új-Zélandon, James Cameron rendezésében. A főszerepben visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigouney Weaver és Stephen Lang is, de a három folytatás közül egyiknek sem ismert a premierdátuma.

A Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) ugye most cserélt gazdát, és a Disneytől a Paramounthoz került, a tervek szerint pedig már ebben a hónapban elkezdik a forgatást Új-Zélandon, aztán pedig Hongkong, Makaó, Sanghaj és Kína kerül sorra. Ennek a rendezője Rupert Sander, a főszereplőit pedig Scarlett Johansson, Pilou Asbæk és Sam Riley alakítják. A premiert 2017. március 31-ére tűzték ki korábban.

A Szárnyas fejvadász 2 (Blade Runner 2) is hamarosan forog, nagyjából a júliust jelölték meg, a dolog érdekes része pedig, hogy az angliai helyszíneken felül Magyarországon is forog majd. A rendező Denis Villeneuve, főszerepben Ryan Gosling és Harrison Ford. A premier napját még nem jelölték meg.

A sötét ötven árnyalatát (Fifty Shades of Daker) is ebben a hónapban kezdik forgatni Vancouverben. Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek, a premierrel pedig 2017 Valentin napja a cél.

Az Alien: Covenant áprilistól forog Sydneyben, Ridley Scott szerencsére visszaül a fő székbe, viszont a biztos visszatérő csak Michael Fassbender, Noomi Rapace-nak vagy nagyon kis szerepe lesz, vagy egyáltalán fel sem tűnik - ez még nem tisztázott. A premierdátum itt 2017. október 6-ára szól.

Végül pedig a Transformers 5 zárja a sort, melynek munkálatait májusban kezdik, de a helyszíneket még nem erősítették meg. Michael Bay némi kéretés után, de még egyszer utoljára - aha, hiszi a piszi! - visszatér, hogy megrendezze a filmet, és Mark Wahlberg is biztosan jelen lesz. A bemutató napja itt sem tisztázott.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Az összes felsorolt film folytatás. Semmi új. Bár a Wolverine és az Alien nálam várós.