Ha maradnék (If I Stay) feliratos előzetes

Tegnap véletlenül bukkantam a Ha maradnék (If I Stay) magyar feliratos előzetesére, amelyhez természetesen premierdátum is párosul. A Chloe Moretz, Jamie Blackley, Mireille Enos és Liana Liberato főszereplésével készült dráma a kintiek augusztus 22-éjével szemben hozzánk szeptember 25-én érkezik.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. iPhone

    Már másfél hónapja ki adta a forgalmazója az előzetest, te meg véletlenül bukkansz rá? :-P

    • Igen, ez az őszinte valóság. :)

      Miért nem küldtek hírlevelet róla, hogy hozzák? ;) Sajnos nincs kapacitásom minden forgalmazó oldalát naponta, vagy hetente átnyálazni, hogy tettek-e fel friss anyagot.

      • iPhone

        Nem kell szerintem mindegyiket figyelni, elég “csak” a “nagyok” csatornáira feliratkozni, mint pl a DVD NEWS, vagy a Mozi Mánia YouTube-ja, s ott minden magyar előzetes ott lesz…

    • Válaszra nem tudsz válaszolni, olyankor új kommentet muszáj indítani, mert azt csak én látom, az oldalon nem jelenik meg. Posztold újra;) “Nem kell szerintem mindegyiket figyelni, elég “csak” a “nagyok” csatornáira feliratkozni, mint pl a DVD NEWS, vagy a Mozi Mánia YouTube-ja, s ott minden magyar előzetes ott lesz…”

      De egyébként igazad van. – Ezt az üzit törlöm, ha megtörtént a reposzt.

  2. kroobe

    Nekem 8 hogy milyen friss a hír csak ha lehet tudjon róla az ember.Elvégre filmmániások vagyunk.De ezt az oldalt bírom.Ennyi.

    • Ritka az ilyen, de megesik, mert miért ne. Végül is egyedül csinálok mindent, ennyinek néha bele kell férnie. És köszönöm a dicsérő szavakat, és igen, filmmánia forever! :)