Gyorsütemben készül a Parajelentségek 5?

2013 volt az első olyan ősz, amikor nem került mozikba a legújabb Parajelenségek-film, a franchise pedig 2009-ben startolt. Ugyan később, de kaptunk helyette egy spin-offot, a Parajelenségek: A megjelölteket (Paranormal Activity: The Marked Ones), viszont vajon mi a helyzet a tavaly őszre bejelentett Parajelenségek 5-tel (Paranormal Activity)?

Gyorsütemben készül a Parajelentségek 5

A Bloody-Disgusting legfrissebb értesülései szerint a Paramount Picturesnél most belehúznak, hogy 2015-ben bemutathassák a Parajelenségek 5-öt. Arra nem sok sansz van, hogy már idén októberben vásznakra tűzik, mert akkor Gregory Plotkinnak fénysebességgel kellene levezényelnie a filmet, nem beszélve a marketingről.

Jason Pagan és Andrew Stark már elkészültek a forgatókönyvvel, de arról nincs hír, hogy januári premierben gondolkodnak, mint a spin-off esetében, vagy maradnak a jól bevált őszi-halloweeni időszaknál. Ugyanakkor azt se feledjük, hogy sem a Paramount, sem pedig a Blumhouse Productions nem reagált az imént elhangzottakra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .