Gyarapodnak a bosszúállók

Gyarapodnak a bosszúállók 1

Jeremy Renner A Bosszúállók (The Avengers), Neal McDonough pedig az Amerika Kapitány (Captain America: The First Avenger) stábjához csatlakozhat, ugyanis mindkettejükkel zajlanak a tárgyalások.

Gyarapodnak a bosszúállók 2

Jeremy Renner Hawkeye, azaz Sólyomszem karakterét formálhatja meg, melynek esetlegességéről már korábban is esett szó, akkor azonban úgy tűnt, mégsem fog összejönni a dolog. A színész a közelmúltban a Battleship és Paul Thomas Anderson egyelőre cím nélküli filmjéhez is leszerződött, a Heat Vision tájékoztatása szerint azonban a Battleship hír nem igaz, Anderson filmjét pedig egyelőre pénzügyi okok miatt jegelték, így Jeremy szabad prédává vált a bosszúállók számára.

Neal McDonough sokaknak minden bizonnyal a Született feleségek (Desperate Housewives) Dave-jeként vált ismertté, most pedig az Amerika Kapitányban játszhatná Dum Dum Dugan karakterét.

Véleményem: mindkét színész mellett ott figyel az eredeti karakter képe, és az a helyezet, hogy mindegy melyikükre nézek, mindkettejüket el tudom majd képzelni adott szerepeikben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .