Fury és Pixels premierdátum módosulások

Azok számára, akik várják a Brad Pitt főszereplésével készülő II. világháborús dráma, a Fury premierjét, jó hírrel tudok szolgálni.

Fury és Pixels premierdátum módosulások_01

A Box Office Mojo értesülései szerint a Sony Picturesnél úgy döntöttek, hogy november 14. helyett már október 17-én mozikba küldik a filmet. Egyelőre még nem világos, hogy ez hogyan értini az itthonra világpremiernek bejelentett filmet. A Furynak ezen a napon Az ismeretlen Drakulával (Dracula Untold), Az élet könyvével (The Book of Life), a Nightcrawlerrel és a The Best of Me-vel kell megküzdenie. Továbbá ezen a hétvégén mutatják be egyes mozikban a Birdmant és a Camp X-Rayt is. Eredetileg a Dumb és Dumber kettyóval (Dumb and Dumber To), a Beyond the Lightsszal és a Foxcatcherrel ment volna szembe.

Pixels

Továbbá szintén a Sony Pictures döntése, hogy a Pixels 2015. május 15. helyett 2015. július 24-én kerül mozikba. Ekkor érkezik Judd Apatow Trainwreckje, illetve a Poltergeist remake is. Ha a Pixels maradt volna az eredeti napján, a Mad Max: Fury Road és a Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) lettek volna az ellenfelei.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .