Frances McDormand lesz a Madagaszkár 3 fő gonosza

Frances McDormand lesz a Madagaszkár 3 fő gonosza

A DreamWorks Animation megegyezett Frances McDormanddel, hogy ő alakítsa a Madagaszkár 3 (Madagascar 3) fő gonoszát, tudatta a Heat Vision.

Eric Darnell rendezi a harmadik felvonást Noah Baumback forgatókönyvéből, aki producerként is jelen lesz Mireille Soria és Mark Swift társaságában.

Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer és Jada Pinkett Smith is visszatér a négy fő karakter szerepében, akik megszöktek a New Yorki állatkertből, és végül Afrika partjainál kötöttek ki. Az új történet szerint hőseink egyesítik erőiket és megpróbálnak hazajutni egy utazó cirkusszal.

Számos új karakter bevezetésére kerül sor, köztük egy olasz tengeri oroszlán, egy orosz tigris és egy dél-amerikai jaguár. Az állatok hiába származnak különböző helyekről, mégis tudnak alkalmazkodni egymáshoz és csapatként viselkedni.

Frances McDormand egy számító és cél-orientált vadőr hangját adja, aki csapatával fogságba akarja keríteni az állatokat.

A Madagaszkár 3 (Madagascar 3) 2012. május 18-án hívja kalandra a régi és új rajongókat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .