Foxx elszabadul

Foxx elszabadul

Jamie Foxx tartja az egyensúlyt. Legközelebb mint Tarantino új szuperfimjének hősét láthatjuk: a Django elszabadul-ban (16E) (Django Unchained, hazai bemutató: 2013. január 17.) rabszolgát alakít, aki a fehérek uralta világban sem alázkodik meg, és ha lehet, bosszút áll – méghozzá nagyon jó stílusban. De a véres vígjáték Djangója után velejéig rosszat fog játszani. Bejelentették, hogy az új A csodálatos pókember 2-ben (The Amazing Spider-Man 2) ő lesz Electro – a hálószövő hős (Andrew Garfield) fő ellenfele.

Nemcsak a rossz Electrót fogom eljátszani – magyarázta újságíróknak Jamie Foxx, akit főleg még a Django elszabadul-ról kérdezgettek. – Az egész életéről szó lesz, arról, hogy magányos, hogy kirabolták, mindenét elvették. Egyszer véletlenül találkozik az utcán Pókemberrel, aki jó fej vele, az igazi nevén szólítja, ahogy senki más… szóval, ő sokáig inkább Pókember szövetségesének tartja magát.

A színész még azt is elárulta, hogy filmbeli jelmeze eltér majd a képregényben megszokott látványtól. Nem lesz zöld-sárga, viszont ultramodern lesz, tetőtől talpig fekete és nagyon menő. Ennyiben legalább hasonlítani fog a Djangóra. Úgy látszik, Jamie Foxx csak egy dologhoz ragaszkodik: hogy menő legyen.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .