Förtelmes üzelmek?

A Családi üzelmek (16) (We're the Millers, már a mozikban) elsöprő sikere újabb sikereket szül. A Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) producerei a Családi üzelmeket nézve jöttek rá, mi teheti igazán különlegessé 2011-es sikerfilmjük folytatását, és azonnal fel is bérelték a friss siker két íróját, Sean Anderst és John Morrist. Az előbbi rendezőként, az utóbbi kreatív producerként bábáskodik majd az új Förtelmes főnökök-film készítésénél.

Förtelmes üzelmek

A két komédia között valóban sok a hasonlóság: leginkább az, hogy mindkettő nagyon vicces és elég bevállalós - valamint az is, hogy nagyon gyorsan utat találtak a nézők szívéhez. A főnökeiket gyilkoló alkalmazottak történetének elkészítése $35 millió dollárba került és végül több mint $200 millióért vásároltak rá jegyet, a Családi üzelmek kb. ugyanennyiért készült és már $150 milliós jegybevételnél tart: pedig csupán 4 hete volt a premierje.

Annyi már biztos, hogy az új Förtelmes főnökökben visszatérnek a jólelkű gyilkosok: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day és Jamie Foxx is vállalta már a folytatást.

De a sikerből sosem elég: a Családi üzelmek sem maradhat második rész nélkül…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .