Förtelmes folytatás!

Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jason Bateman és Charlie Day már egy hete együtt forgat. Mi az? A felsorolás segítségével valószínűleg minden mozirajongó kitalálja: végre elkezdődött a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) forgatása. A munka már a múlt héten indult Los Angelesben, azóta csatlakozott a stábhoz Chris Pine és Christopher Waltz is - ők is a förtelmes főnökök csapatát fogják erősíteni, akik ellen a mindig elnyomott, mindig bosszúszomjas alkalmazottak fellázadnak.

Förtelmes folytatás!

Az új film három balek hőse, Nick, Dale és Kurt megelégelve a főnökök zsarnokságát saját céget alapítanak, de egy ravasz pénzügyi befektető megszerzi a vállalkozásukat. Erre ők mi mást tehetnének? Elrabolják a pénzügyész fiát, hogy így szerezzék vissza, ami eredetileg az övék volt.

Sean Anders, a Szextúra (Sex Drive) és rendezője a Családi üzelmek (We're the Millers) íróinak forgatókönyvéből dolgozik, a stáb nagy része már az első film készítésében is részt vett. A forgatás gőzerővel folyik, a jövő év második felében már a mozikba is kerülhet a 2011-es sikerkomédia folytatása.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .