Forest Whitaker, a Fehér Ház komornyikja

Forest Whitaker, a Fehér Ház komornyikja

A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy Forest Whitakerrel zajlanak a korai tárgyalások, hogy csatlakozzon Lee Dainels Fehér Házas drámája, a The Butler szereplőgárdájába.

Eugene Allenről, egy fekete emberről szól a film, aki komornyikként dolgozott a Fehér Házban 8 elnököt kiszolgálva 1952 és 1986 között. A Komornyik 1952-ben a "kamra embereként" kezdett a Fehér Házban, amikor a feketék nem használhattak nyilvános mellékhelyiséget szülőhazájában, Virginiában. Végül nyolc elnöknyi szolgálata után véget ért munkája, az első sorból nézhette végig, ahogy a politika és a rasszizmus kapcsolata megváltozik, a vietnámi háborútól az emberi jogi harcokon át egészen Martin Luther King meggyilkolásáig.

A színész Eugene-t fogja alakítani, David Oyelowo-t pedig a fia szerepére szeretnék meggyőzni. Pletykaként felvetődött Oprah Winfrey neve is Eugene feleségének szerepére, illetve állítólag olyan Hollywoodi hírességeket is kinéztek egy-egy valós figura szerepére, mint Hugh Jackman, Liam Neeson vagy Mila Kunis.

A The Butler egyelőre tervezés alatt áll, és amint tisztázódnak a kérdéses dolgok, Lee Daniels rendező veszi kezébe a gyeplőt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .