Fisher Stevens rendezi az American Pastoralt

Fisher Stevens rendezi az American Pastoralt

Az Oscar-díjas Fisher Stevens lepacsizott a Lakeshore és a Sidney Kimmel Entertainmenttel, hogy megrendezi az American Pastoral-t. A projekt Philip Roth azonos című Pulitzer-díjas regényén alapul, melyből John Romano (Az igazság ára) adaptálta a forgatókönyvet.

Az American Pastoral az amerikai álom kulcsfontosságú kritikája. A főszereplő Seymour "Swede" Levov, egy legendás középiskolai sportoló, aki egy volt szépségkirálynőt vesz feleségül és megörökli apja családi üzletét. Swede tökéletesnek tűnő élete egy csapásra megváltozik, mikor a lánya lázadni kezd, és politikai terrorizmusba keveredik a Vietnámi Háború alatt.

A szóban forgó regény Philip Roth amerikai háború után trilógiájának első kötete, melynek folytatása az I Married a Communist és a The Human Stain. Ez lesz a Lakeshore Entertainment és Roth harmadik közös munkája: az első a 2003-ban Szégyenfolt (The Human Stain) címmel készült film, melyben Anthony Hopkins és Nicole Kidman alakították a főszereplőket, a második pedig a 2008-as Elégia (Elegy), melyet Ben Kingsley és Penelope Cruz neve fémjelez. Előbbi a trilógia befejező részének, utóbbi pedig a The Dying Animal című könyvének adaptációja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .