Félős szörnyvadász

Sok nagy színész dolgozik úgy, hogy igyekszik hasonlóvá válni a rá osztott karakterhez. Forgatás előtt tengerésznek áll, kihúzatja a fogait… mindent megtesz, hogy átmenetileg a figurává váljék. Logan Lerman, a Percy Jackson - Szörnyek tengere (12) (Percy Jakcson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.) ifjú sztárja ügyesebb ennél: azt mondja, hogy ő eredetileg is olyan, mint a srác, akit el kell játszania. Ami első ránézésre nem tűnik túl szerény kijelentésnek, hisz a filmbeli Percy félisten, egy földi nő és Poszeidónnak, a tengerek urának törvénytelen fia, akinek jó néhány isteni tulajdonsága van, és időről időre meg kell mentenie a világot.

Félős szörnyvadász

- Abban hasonlítunk, hogy én is nagyon bizonytalan vagyok - pontosított a 21 éves színész. - Sokan elbizonytalanodnak magukban néha, én folyton ezt érzem. Felvételek előtt mindig újra rá kellett vennem magam, hogy egyáltalán belevágjak a munkába: úgy éreztem, ügyetlen vagyok hozzá. De a stressz, úgy látszik, segít.

Percy Jackson életre keltőjére még sok idegeskedés vár: a látványos fantasy-kaland valószínűleg folytatódni fog, és ő ismét főszereplő lesz.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .