Felicia Day és Steven Yeun fura animációs filmje

A The Walking Dead sorozatból ismert Steven Yeun és Felicia Day fogják hangolni a Chew című Image Comics-os adaptáció egy-egy karakterét - írja a Heat Vision Blog.

Felicia Day és Steven Yeun fura animációs filmje

A történet szerint egy olyan világban járunk, ahol tilos madár húst fogyasztani, miután egy madárinfluenza amerikaiak millióit ölte meg. Steven Yeun hangján szólal majd meg Tony Chu nyomozó, aki állattetemeket eszik, és képes olvasni az általa elfogyasztott állatok teteméből. Felicia Day pedig az ő szerelmét, Amelia Mintzet, az életkritikust, aki képes úgy írni az ételekről, hogy az olvasó úgy érzi, mintha ő maga is megkóstolná őket.

John Layman és Rob Guillory, a képregény készítői már elkészültek a forgatókönyvvel, amelyből Jeff Krelitz fog filmet rendezni David Boxenbaum produceri felügyeletével.

Steven Yeun új filmje, az I Origins július 18-án érkezik az amerikai mozikba, Felicia Dayt pedig februárban láthatta a közönség a Lust for Love-ban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .