A fekete ruhás nő 2 - A halál angyala magyar előzetes

Az amcsiknál most hétvégén mutatták be A fekete ruhás nő 2 - A halál angyala (The Woman in Black 2: Angel of Death) című folytatást, amelynek hazai premierdátumát még tavaly kitűzték, most pedig elkészült az első feliratos előzetes is hozzá.

Az alkotók valami újat akartak vászonra vinni az első részhez képest, elegyítve Susan Hill gótikus szellemregényét a modern horrortörténetek félelmetes elemeivel. Az eredmény egy érzékeny, hátborzongató, a műfaj rajongói számára felejthetetlen moziélmény. A producerek a nagy sikert követően egyből felkeresték a regény íróját, Susan Hillt, aki két hónappal később elő is állt a történet folytatásával: a cselekményt 40 évvel későbbre, a második világháború idejére helyezte, férfi főszereplő helyett egy női karakterrel a középpontban. Az erős női szereplőknek a műfaj történetében már hagyománya van, gondoljunk csak Az árvaház, a Rosemary gyermekei, vagy a Más világ című filmekben nyújtott erőteljes alakításokra. A fekete ruhás nő történetének szelleme új életre kel, amikor a fiatal tanítónő és a háború elől menekülő gyermekek megérkeznek a vidéki házba: olyan erővel kell szembenézniük, amire senki sem számított.

Magyar bemutató:

A fekete ruhás nő 2 - A halál angyala magyar előzetes

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .