Fejben már összeállt A Galaxis őrzői 3 története

Annyi már szent, hogy James Gunn visszatér, hogy megrendezze a 2017. július 28-ára bejelentett A Galaxis őrzői 2-t (Guardians of the Galaxy 2), és a rendező máris A Galaxis őrzői 3-ról (Guardians of the Galaxy 3) beszélt.

Fejben már összeállt A Galaxis őrzői 3 története

Az IndieWire értesülései szerint a rendezőnek már van ötlete a harmadik rész történetére, sőt, két elképzelése is van, hogy kerek legyen a kép. Természetesen ez azt is jelenti, hogy megismerhetünk majd új karaktereket is, de a konkrét részleteket nyilván nem kötötték az orrunkra.

Korábban azzal is viccelődött, hogy A Galaxis őrzői 2 nyitójelenetében megölik az összes főszereplőt, ami persze hülyeség, ezt most szarkasztikusan meg is cáfolta.

Ne feledjük, hogy A Galaxis őrzői 3-at hivatalosan még nem jelentették be, de az első rész sikerét elnézve nem lesz gond a folytatással, hiszen a $765 milliós világszintű bevétel egy új szereplős, új szuperhősös filmtől több mint pazar.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .