Érkezik a Black Adam különálló film Rockkal

A The Hollywood Reporter meglepő hírről számolt be, miszerint Dwayne Johnson főszereplésével különálló filmet kap a DC gonosza, Black Adam.

Johnson már korábban aláírt a karakter szerepére, akit akkor még csak a Shazam filmbe szántak. A forrásoldal értesülései szerint a színész találkozott a DC Films egyik fejesével, ami ahhoz vezetett, hogy újragondolták a New Line Cinema égisze alatt készülő Shazam filmet, és így már mindkét projekt érkezik valamikor a jövőben.

Johnson már nagyjából tíz éve érdeklődik a karakter eljátszása iránt, és jelen állás szerint a Shazam filmben nem a főbb gonoszok között tűnik fel, viszont az sincs kizárva, hogy már hamarabb találkozhatunk vele, pletykaként a 2018-as Aquaman címe röppent fel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Rock Momoa ellen? Ez még érdekes is lehet. A DC casting terén szerintem nagyon jó.

  2. roope

    Én bírom a DC t legalább próbálnak valami újat csinálni(Batman v Supermant nagyon eltalálták)a Marvellt is bírom csak ők nem mernek komolyabban belenyúlni sötétebb hangvételüre csinálni a filmjeiket, megvan az a sablon érzete a filmjeiknek.

    • A DC egy sötétebb univerzum, ez tény, és nekem sem volt bajom a Batman Superman ellennel. Ez is várós természetesen!

      • Én a Man of Steelt és a BvS-t nagyon szeretem. De sajnos a DC úgy gondolja, hogy el kell kezdenie vicces filmeket csinálnia és másolnia a Disneyt. Ennek az eredménye az lett, hogy jól el is baszták a Suicide Squadot. Tartok tőle, hogy a JLA filmet is viccesre veszik majd.