Emily Blunt nem akart a Vasemberrel haverkodni

Emily Blunt nem akart a Vasemberrel haverkodni

Nem akart szerepelni a Vasember 2-ben és az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban Emily Blunt, mert nem találna elég érdekesnek a szerepet. Nem mintha sznob lenne, csak nem szeret puszta dísz lenni a férfi főszereplő oldalán. – A szuperhősös filmekben a női szereplők csak meresztgetik a szemüket, miközben a férfiak röpködnek és megmentik a világot – magyarázza a színésznő. – Ennek számomra semmi értelme. Pedig minden műfaj iránt nyitott vagyok, ha a szerep valamilyen kihívást kínál számomra. Szívesen szerepelnék például képregényből készített filmben vagy sci-fiben, ha a feladat a frászt hozná rám, én meg a nézőre.

Emily Blunt következő filmjében ugyan nem riogatja a nézőt, de azért gondolkodóba ejti. Az Ötéves jegyesség (Five-Year Engagement, hazai bemutató: 2012. július) arról szól, milyen nehéz kibírni, ha tudjuk, hogy vár ránk az esküvő, de nagy nap sehogy sem akar eljönni, és csak a kínlódás marad.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .