Emily Blunt, a házasságközvetítő

Emily Blunt, a házasságközvetítő

Ki sem nézné az ember az ábrándos tekintetű Emily Bluntból, hogy titokban emberek sorsáról dönt. Márpedig ezt tette az angol színésznő: összehozta nővérét az Oscar-jelölt Stanley Tuccival, akivel együtt játszott Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada) című filmben, és jól összebarátkoztak. Felicity Blunt irodalmi ügynök, azaz kiadót szerez az íróknak, de ez nem védte meg attól, hogy kishúga neki szerezzen partnert. Miután Emily bemutatta nővérét Tuccinak, a pár randizni kezdett, és az amerikai színész most, öt év után látta elérkezettnek az időt a leánykérésre, mivel nem kapkodós fajta. Felicity igent mondott. Hamarosan Amerikába költözik párjához, aminek mindenki örül, hiszen így a két nővér közel lehet egymáshoz, mert Emily már évek óta Los Angelesben él.

Emily következő filmje érdekes módon kicsit rímel az új fejleményekre. A The Five-Year Engagement egy ifjú párról szól, akik eljegyzés után azt tapasztalják, hogy furcsa irányba kezd fejlődni a kapcsolatuk. A The Five-Year Engagement a tervek szerint 2012 júliusában debütál a hazai mozikban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .