Elkezdte a díjak gyűjtését az Időről időre

Európai Filmdíjat kapott a 61. San Sebastian-i Nemzetközi Filmfesztiválon az Időről időre (About Time, hazai bemutató: 2013. október 17.), Richard Curtis új romantikus vígjátéka.

A forgatókönyvíró-rendező a műfaj egyik legtekintélyesebb művelője, olyan világsikereket jegyez, mint a Négy esküvő és egy temetés (Four Weddings and a Funeral), a Sztárom a párom (Notting Hill) és az Igazából szerelem (Love Actually). Curtis munkássága összegzésének tartja új filmjét.

About Time

Az Időről időre ifjú hőse (Domhnall Gleeson) felfedezi, hogy képes az időutazásra, s ennek köszönhetően jóváteheti a szerelmi hódítás közben elkövetett kínos hibákat. Ám minél többször próbálja korrigálni baklövéseit, a helyzete csak annál bonyolultabbá válik. A film női főszereplője Rachel McAdams, és fontos feladatot kapott Bill Nighy is, akit sokan az Igazából szerelem cinikus öreg rockereként kedveltek meg, de találkozhatunk még Margot Robbie-val, Vanessa Kirbyvel is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .