Eleven testek feliratos filmrészlet

Ha kétségeid vannak, nézz bele az Eleven testek (16) (Warm Bodies, hazai bemutató: 2013. április 11.) című zombis romantikus filmbe. A filmrészletet magyar felirat kíséretében élvezheted.

Vajon mit kérdeznénk egy zombitól, akinek nem az az első gondolata, hogy felfaljon? R, a különc zombi srác nem emlékszik a nevére, vagy a korára, vagy hogy mi lehetett a foglalkozása. Julie lesz az a lány, aki felhevíti kihűlt testét, de most nem ő az aki kérdezgeti, hanem Julie kíváncsi barátnője, Nora.

Sajnálom, hogy nem tudok rendesen bemutatkoz­ni, de nevem az már nincsen. Nem nagyon akad köztünk, akinek van. Elveszítjük, mint a kocsikulcsot, elfelejtjük, mint a házassági évfordulót. Az enyém talán R-rel kezdő­dött, de mostanra már csak ennyi maradt belőle. Vicces, mert régen, amikor még éltem, mindig mások nevét felej­tettem el.” (részlet Isaac Marion Eleven testek c. regényéből, fordította: Nagy Gergely)

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .