Elég durva Az irgalmatlan (Only God Forgives) hivatalos sztorija?

Az irgalmatlan (Only God Forgives) az amerikai premierrel egy időben, július 18-án kerül a hazai mozikba! Az elmúlt hetekben két-háromféle történet is keringett a neten, de nem lehetett tudni, melyik a valódi, most viszont a film hazai forgalmazója közzétette a hivatalos verziót:

Az amerikai igazságszolgáltatás elől bujkáló Julian (Ryan Gosling) egy bokszklubot üzemeltet Bankokban, amivel drogos ügyleteit leplezi. Anyja (Kristin Scott Thomas), egy kiterjedt bűnszervezet feje, az országba érkezik, hogy hazavigye legkedvesebb fia, Billy holttestét. Julian testvérét azután gyilkolták meg, hogy brutálisan megölt egy fiatal prostituáltat. A haragtól tomboló, bosszúszomjas anya fia gyilkosának fejét követeli Juliantól. De Juliannak először a rejtélyes exrendőrrel, az isteni igazságszolgáltatás bábjaként ismert Changgal kell szembenéznie, aki a fivérek korrupt alvilágát akarja felszámolni.

Elég durva Az irgalmatlan (Only God Forgives) hivatalos sztorija

"A film eredeti koncepciója az volt, hogy egy olyan emberről készítsek filmet, aki meg akar küzdeni Istennel. Óriási akadályként tornyosult ez elém, mert amikor a film forgatókönyvét írtam, életem egy nagyon fontos és nehéz időszakát éltem meg, és az idea, hogy a főhős Istennel akarjon megküzdeni, anélkül, hogy tudná, miért, nagyon is vonzó volt számomra." - nyilatkozott Nicolas Winding Refn rendező

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .