Egyiptom istenei szinkronizált előzetes

Tehát idehaza is mozikba kerül februárban az Egyiptom istenei (Gods of Egypt), amelynek szinkronizált előzetese elkészült.

Az igaz szerelem és a világ megmentése érdekében egy okos, ám halandó tolvaj (Brenton Thwaites) szövetkezik egy erős, de bosszúálló istennel (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a sötétség könyörtelen istenét (Gerard Butler), aki abban mesterkedik, hogy elpusztítsa a világot és a túlvilágot.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. fcasroma

    az Exodus képét tetted a filmhez :) köszönöm a munkádat szeretem nagyon ezt az oldalt :)

    • Köszi a jelzést! Amikor kiválasztottam a képet… mondom ez biztos Butler?! Voltak kétségeim, de több nagyobb külföldi site is ezzel rakta ki, nem volt nagy a felbontása, és bedőltem. Na mindegy. :) Köszi a dicséretet, igyekszem, bár mostanság kicsit egysíkú a szuperhősös tartalom, de hát erre tart Hollywood. Mi a véleményed erről?

      • fcasroma

        egyet értek :) szerintem is rossz látni hogy csak kevés újdonsággal tudnak előállni, sok az előzmény film meg sok olyan filmet folytatnak amit szerintem már felesleges.

  2. 22defense

    erre mondom azt hogy hateful eight.+Tarantino marha jó filmeket csinál az utobbiidőben,eredeti ötletek ezért bírom még a a független stúdiokat is, onnan szoktak jönni érdekes filmek.ennyi. AZ OLDAL ODAVAN RAKVA-sok sikert továbbra is!!!