Egy doki, egy vonzó írónő és egy szívrohamot kapó pilóta története

Egy doki, egy vonzó írónő és egy szívrohamot kapó pilóta története

A 20th Century Fox és a Chernin Entertainment tárgyalásokat folytatnak Gerardo Naranjoval (Miss Bala), hogy rendezze meg Charles Martin regényének filmváltozatát, a The Mountain Between Us-t, számolt be a Deadline.

A történet egy viharos téli éjszakán kezdődik, amikor két idegen a Salt Lake Cityi reptéren várakozik járatára. Ashley Knox egy vonzó, sikeres írónő, aki Keletre repül áhított esküvőjére. Dr. Ben Payne pedig egy orvosi konferenciáról tart haza, Keletre, ahol másnap műtétek sorai várják. Amikor az utolsó járatot is törlik a zord időjárás miatt, Ben talál egy charterjáratot, amely még a viharban is eljuttatja Denverig, hogy elérje a csatlakozást. És amikor a pilóta bejelenti, hogy a fedélzeten elfér még egy fő, akkor Bennek eszébe jut Ashley, akinek ugyanolyan sietős a dolog, mint neki. A csavar itt jön, amikor megtörténik a lehetetlen: a pilóta szívrohamot kap repülés közben, és a gép Utah legmagasabb hegyeiben elterülő Nemzeti Parkba zuhan.

J. Mills Goodloe adaptálta a forgatókönyvet, Peter CHernin, Dylan Clark és Jenno Topping pedig produceri posztot töltenek be a Chernin Entertainmenten keresztül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .